Enjoy & Meerens

Grootste keuze, beste service en altijd advies op maat!

Enjoy & Meerens is ruim 800m2 fietsplezier in Lelystad. Wij verkopen alle grote merken, zoals Gazelle, Batavus, Giant, Koga, Cortina en Haibike.

Naast de genoemde merken hebben wij onze eigen Peper elektrische fiets ontwikkeld. De Peperfiets is door ons ontworpen en uitgetekend.  Peper staat voor ergonomie en staat garant voor fietsplezier. Door middel van onze 3D lichaamsscan kunnen wij iedere fietser een fiets op maat bieden. Bent u opzoek naar zadelmeting, handmeting of pedaal meting, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Sinds maart 2016 zijn we weer begonnen met de verkoop van scooters, wederom een eigen merk “ZETA” waarvan het motorische gedeelte afkomstig is van een grote Europese leverancier. Het unieke aan deze scooters is dat we ze customizen. Je eigen kleur, LED verlichting, Smoked glazen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.Wellicht minder bekend, maar zeer belangrijk voor onze winkel zijn onze BBBwebshop.nl . Via de webshop bedienen we heel Europa van BBB artikelen.

BBB behoort tot de grootste leveranciers van fietsonderdelen ter wereld. Onlangs is BBB nog in het nieuwe gekomen door de overname van PON (o.a bekend van Gazelle en Audi ) Moederstuur.nl is een uniek product bedacht en ontwikkeld door Eddy Meerens. Maak in een handomdraai van een gewone fiets een moederfiets.

Binnenkort ( eind juni ) komen we op de markt met onze eigen zadellijn. D.m.v. een zadelmeting zorgen wij voor nooit-meer-zadel-pijn Ons assortiment bestaat uit stadsfietsen, lifestyle fietsen, recreatieve fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, ATB’s. Enjoy & Meerens is leverancier van Peper, Batavus, Giant, Koga, Gazelle, Cortina, Hai-bike, en Alpina. Enjoy & Meerens is de grootste fitness leverancier van Flevoland.

Wij hebben een uitgebreide collectie hometrainers, crosstrainers-rear, crosstrainers-front, looptrainers, roeitrainers, spinning bikes in onze winkel staan. Enjoy & Meerens is leverancier van Tunturi. Wij bezorgen niet alleen in Lelystad, maar ook in Dronten, Harderwijk, Emmeloord, Urk, Nagele, Enkhuizen, Almere. Mocht uw woonplaats er niet bij staan informeer dan naar de mogelijkheden.

Bent u opzoek naar fiets kleding?, Enjoy & Meerens verkoopt kleding van het merk BBB, Ook voor onderdelen kunt u bij Enjoy & Meerens terecht.

Wij zijn BBB total concept store, wat inhoud dat wij nagenoeg het gehele BBB assortiment op voorraad hebben. Tevens verkopen wij ook onze BBB assortiment online. BBBwebshop Enjoy & Meerens heeft ook een werkplaats. Is uw fiets defect en is het een probleem om deze te brengen, dan kunnen wij hem kosteloos komen halen. Wij hebben 40 jaar ervaring als de fietsenmaker van Lelystad in huis.

Graag zien we u terug in onze winkel op Woonboulevard Palazzo, Zuiderpoort 4 te Lelystad.