Omloop Flevoland garandeert:

  1. dat dit evenement geen moment gaat vervelen. De organisatie heeft veel ervaring en heeft er alles aan gedaan om zeer interessante routes samen te stellen die door de zeer afwisselende landschappen van Flevoland gaan. Hoewel het de jongste provincie van Nederland is, biedt Flevoland zowel veel nieuwe als ook verrassend veel volwassen natuur.
  2. dat je voldoende uitdaging vindt. Door gebruik te maken van aanwezig profiel van onder andere dijken, glooiingen en bruggen, kennen de meeste routes enige hoogtemeters. Daarnaast is er altijd wind (de Muur van Woei!), welke zowel mee als tegen kan zitten en een extra uitdagend element kan zijn. 
  3. dat alles extra goed geregeld is. De organisatie heeft van de NTFU de kwalificatie “extra goed geregeld” gekregen wat o.a. betekent dat de routes uitstekend zijn uitgepijld en er voldoende verzorgingsposten met faciliteiten zijn ingericht. Kortom, onbezorgd genieten!
  4. dat je niet alleen fietst. Deelnemers hoeven niet bang te zijn de tocht helemaal alleen te moeten fietsen. Op de meeste afstanden zullen vanuit Toerclub Flevoland kleine pelotons vertrekken waarbij aangesloten kan worden.
  5. dat het voor 99% zeker mooi fietsweer. wordt Op veel zaken heeft de organisatie grip, behalve het weer. In juni zijn dagen met heel slecht weer schaars en de temperatuur over het algemeen aangenaam. Bij gevaarlijk weer met alarmcode oranje of rood zal de organisatie kunnen of moeten besluiten om de tocht af te gelasten.
  6. dat je binnen enkele minuten bent ingeschreven. Inschrijven is het gemakkelijkst via voorinschrijving. Hiervoor kan je naar de site van de NTFU “Fietssport.nl” gaan of via de betreffende link op deze website. Ook ter plekke bij de start kan nog worden ingeschreven en voor NTFU leden ook met “Scan & Go”.
  7. niet goed, geld terug. De inschrijfkosten zijn gemiddeld voor vergelijkbare toertochten. Mocht de toertocht bewijsbaar niet aan de genoemde hoge standaard voldoen, bieden wij een geld terug garantie. Zie daarvoor onze voorwaarden.