Festool

Festool en de organisatie van de Omloop Flevoland hebben de intentie uitgesproken om ook in 2023 met elkaar in zee te gaan.

Het Duitse merk Festool heeft een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig gereedschap. Al vanaf 1925 wordt er gewerkt met en aan een ijzersterke filosofie. ‘Het vergemakkelijken van alledaagse werkzaamheden’. Zo eenvoudig als het klinkt, is het ook. Gereedschappen van Festool zorgen ervoor dat iedereen van elke klus iets moois kan maken. Festool staat al decennia voor kwaliteit en uitstekende service! Festool levert een breed scala elektrisch gereedschap en Festool accessoires. Festool staat voor Duits vakmanschap in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap. Dit zorgt ervoor dat Festool een gerenommeerd gereedschap merk is dat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist.

Festool en de Omloop Flevoland passen uitstekend bij elkaar: zowel Festool, als de Omloop Flevoland hebben kernwaarden als de hoogste kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en  service hoog in het vaandel staan. Dit komt o.a. tot uiting door  NTFU-keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’. In de juryrapporten krijgt de organisatie ieder jaar veel lof toegezwaaid: ‘Aan werkelijk alles is gedacht, om de deelnemers in de watten te leggen!’.

Kortom, zondag 11 juni wordt, mede door ‘robuuste’ routes (weer) een fantastische fietsdag!