City Marketing Lelystad

Lelystad is een stad van ruimte. Ruimte om te leven en om te groeien. Om te onthaasten. Ruimte om te wonen en te werken. Om te genieten van de natuur die in ieder aspect van de stad terug komt. Omdat de ruimte en lucht in de hele stad voelbaar is, wil City Marketing Lelystad het logo Lelystad geeft lucht zoveel mogelijk verspreiden.

Kort samengevat zorgt City Marketing Lelystad met alles wat de Lelystad geeft lucht campagne inhoudt voor de profilering van de stad. Bijvoorbeeld met haar algemene merkbelevingscampagne. Deze is gebaseerd op de visie dat een stad een merk is. En dat merk verkoop je niet met alleen vertellen wat de kwaliteiten zijn. Een merk moet een goede basis hebben: een gevoel, een beleving. Om dit positieve gevoel te creëren en te verhogen ontwikkelde City Marketing Lelystad vijf campagnefilmpjes die een verhaal vertellen. Ook de 11 campagnebeelden dragen hier aan bij. Kijk voor alle materialen op www.lelystadgeeftlucht.nl/stadspromotie

Daarnaast is City Marketing Lelystad de verbindende partij bij verschillende onderwerpen die woon, werk of vrije tijd gerelateerd zijn. Meer weten over de activiteiten van City Marketing Lelystad? Kijk op www.citymarketinglelystad.nl of neem contact op via info@citymarketinglelystad.nl.