Braav Design Studio

Braav Design Studio

Branding /  web design / advies

Wij zijn een design bureau dat uw bedrijf op een innovatieve manier kan helpen met de online presentatie en product verhoop. Dit doormiddel van grafische uitingen, reclames of een website. Ook helpen wij met andere design oplossingen en geven wij advies voor u op maat over online vindbaarheid en uitstraling.

WAAROM BRAAV?
Wij zijn zeer flexibel wanneer het gaat om soorten projecten of tijden voor een meeting. Wij staan daarom ook open voor uw wensen en ideeën, en werken met alle liefde aan uw voorgestelde project

Vaak heeft u zelf heeft het meeste kennis over uw bedrijf en daarom is het geen enkel probleem als u komt met eigen ideeën voor het product.

Omdat wij gebruik maken van een CMS en u hier ook toegang tot heeft, heeft u zicht op alle statistieken van uw site.

Uw wensen staan bij ons voorop. Wij ontwerpen en creëren op een eigen manier maar  uw wensen en ideeën staan bij ons voor op bij het maken van het product.

ONZE DIENSTEN
BRANDING – Bij een branding project ontwikkelen wij voor de nieuwe uitstraling en het nieuwe identiteit van uw bedrijf.
WEB DESIGN – In een web design project zoals een website of een webshop voor uw bedrijf zorgen wij er voor dat deze geschikt is voor elk apparaat
GRAFISCH ONTWERP – Wij creëren zowel grafische uitingen voor marketing campagnes als posters of flyers om uit te printen. De designs worden toegepast op de huidige uitstraling van uw bedrijf.
HOSTING & ONDERHOUD – Het is alleen mogelijk om uw website bij ons te hosten als deze bij ons ontwikkeld is, omdat wij in ons eigen proces hier ook naartoe werken.
ADVIES OP MAAT – Naast onze andere diensten bieden wij u ook advies aan op het gebied van branding, design en online vindbaarheid, en helpen wij u ook graag dit ook te realiseren.

WERKPROCES
Ons werkproces verschilt per klant en per project, maar wij proberen ons aan vaste structuur te houden voor het beste resultaat; Wij komen bij u op gesprek om uw project te bespreken, geven u een voorstel van wat het resultaat gaat worden en itereren hier met u over, Wij leveren voor u het gewenste resultaat op.

VIND ONS
BEL ONS:  +31 6 40 34 69 04
ADRES: Hofstede 25 Lelystad, Flevoland
EMAIL: info@braavdesign.nl
WEB: www.braavdesign.nl

WILT U EEN PROJECT MET ONS BESPREKEN ?