Beheerd.nl

Beheerd.nl is een nieuwe en frisse netwerkbeheerder. Bij ons vindt u geen ingewikkelde contracten, maar heldere en persoonlijke dienstverlening die erop is gericht om u alle zorgen rondom uw server, netwerk, werkplekken en telefonie uit handen te nemen. Wij werken met een aantal basis concepten die door diverse opties altijd passend te maken zijn naar uw omgeving

Bij Beheerd.nl heeft u bij vragen of problemen altijd snel een van onze ervaren systeembeheerders aan de telefoon via ons speciale storingsnummer. Hierdoor zorgen wij voor een zo kort mogelijke weg naar ondersteuning bij problemen aan uw pc, server of telefoon. Aangezien onze systeembeheerders zelf bij u op uw bedrijf langskomen in geval van storingen krijgt u van ons dezelfde persoonlijke service die u als mkb-er ook aan uw eigen klanten geeft.

Beheerd.nl richt zich op het mkb. Of het nu gaat om kleinschalige projecten voor nieuwe bedrijven die nog niet veel medewerkers hebben, maar die snel zouden kunnen groeien van 5 naar 85 werkplekken. Of juist om complexe oplossingen voor een bedrijven met meerdere vestigingen, die hun eigen VoIP centrale draaien en eigen servers hebben. Wij hebben altijd een oplossing die bij uw bedrijf past.

Onze systeembeheerders hebben 10 jaar ervaring in de ICT-branche in verschillende bedrijven en hebben al jaren met alle gangbare software gewerkt. Hierdoor kunnen zij nagenoeg alle storingen aan uw apparatuur en software voor u oplossen.

Beheerd.nl is bronssponsor en partner van dit evenement.