Wij zijn een SVR ( stichting vrije receatie) mini camping gelegen in Flevoland in de driehoek van de gezellige oude Hanzesteden Kampen, Elburg en het jongere Dronten. Deze zijn  goed te doen met de fiets. Verder zult U zich verbazen wat de omgeving u te bieden heeft.

Marcel en Ineke heten U van harte welkom.

Op onze minicamping ‘de Hanze’ zijn 15 ruime plekken. Ook zijn er voldoende verharde campersplaatsen. Er is voldoende gelegenheid om u op te frissen. Aanwezig  zijn, eenvoudige  ruimtes met douche/wastafel en toilet waarvan 1  ruimte is gedacht aan de alle kleinste onderons. Er is daar een aankleedkussen aanwezig. Zeep om je handen te wassen en toiletpapier aanwezig.

In de omgeving ligt het Roggebotsebos. Hier kunt u heerlijk door de natuur  fietsen en of wandelen met goed aangelegde paden. Voor kinderen is er een kabouterbos met een leuke kabouterwandelroute. Maar ook daarbuiten is de natuur prachtig. Houd u meer van water dan fietst u langs het Veluwemeer. Langs het water tussen Kampen en Elburg vind u kleine strandjes waar u even kunt uitrusten.

En natuurlijk zitten wij op Facebook gewoon minicamping ‘de Hanze’ opzoeken en als liefste ook nog liken natuurlijk.

Marcel en Ineke
Oudebosweg 9
8251 RC Dronten

tel 0321 312781
mob. Ineke 06 45359812 bij geen gehoor Marcel 06 270 95 571

mailadres: marcelgiesendronten@hotmail.com.