NTFU

Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser.

Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

NTFU voor verenigingen & stichtingen
Fietsverenigingen, zoals toerfietsverenigingen en mountainbikeclubs, kunnen zich bij de NTFU aansluiten. Ook stichtingen en bedrijven die fietsgerelateerde activiteiten ontplooien, kunnen lid worden van de NTFU. De NTFU behartigt de belangen van de ruim 600 aangesloten verenigingen en stichtingen en waarborgt de kwaliteit van de toertochten die door hen worden georganiseerd.

Toerclub Flevoland is aangesloten bij de NTFU