GOLF EVENT CENTER LELYSTAD

GOLF EVENT CENTER LELYSTAD : 

Bij aankomst valt het oog meteen op het grote, moderne en luxe clubhuis. Bij binnenkomst wordt men vriendelijk ontvangen aan de receptie en de gemoedelijke sfeer valt als een deken om je heen. Dit is tevens het thuishonk van de Golfclub Flevoland, de oudste golfclub van deze polderprovincie, zij bestaat inmiddels al langer dan 35 jaar. Het clubhuis heeft een prachtig uitzicht op hole 18 en de pitch en putting area. Op het grote terras hoef je je dus niet te vervelen.

De eerste drie holes slingeren tussen de prachtige vrijstaande villa’s van het Flevo Golf Resort. Deze luxe woonwijk ligt op het terrein van het Golf Event Center. De fairways zijn ruim van opzet en zijn over het algemeen slingerend aangelegd, waardoor de moeilijkheidsgraad van de baan verhoogd wordt. Tot hole 16 loopt de baan mooi alle richtingen op kan er op een uitdagende wijze gespeeld worden. De baan ziet er verrassend goed uit, af en toe vergeet je gewoon dat je op een polderbaan speelt.

Vanaf hole 16 verandert het karakter van de baan; het gaat nu van zuid naar noord met een “linksachtig” karakter, evenwijdig aan het IJsselmeer. Dit kan verrassend zwaar zijn bij onstuimig weer.

AANRIJ route :

Vanuit Enkhuizen :

Aan het eind van de N 302 slaat u linksaf richting Emmeloord, u rijdt tot de rotonde ( ca 3000 mtr) en slaat hier rechtsaf voor het Golf Event Center.

Vanuit de rest van het land :

Neem op de A6 de afslag Lelystad Noord en vervolg uw weg in de richting Lelystad.Neem op de 4e rotonde ( ca 5200 mtr vanaf de A6 ) de derde afslag voor het Golf Event Center.

U bent van harte welkom.