De Rabobank Flevoland blijft de hoofdsponsor van de Omloop Flevoland 2016

De Rabobank Flevoland blijft de hoofdsponsor van de Omloop Flevoland 2016. Dat zijn de Toerclub Flevoland en de Rabobank overeengekomen.

De Rabobank Flevoland heeft zich vooralsnog voor één jaar aan de Omloop verbonden. Het contract wordt maandag 11 april as getekend.

De Rabobank Omloop Flevoland is niet alleen het grootste, maar ook het oudste toerfietsevenement van de provincie Flevoland. Op zaterdag 4 juni wordt al weer de 18e editie verreden. Volgens eventvoorzitter Wil Dennissen betekent het contract een nieuwe impuls voor dit fietsevenement.

Wil Dennissen: ‘Wij zijn erg blij dat de Rabobank ook het komende jaar investeert in dit sportieve fietsfeest in onze provincie. De Rabobank Omloop Flevoland wil op het gebied van fietsen hét evenement zijn voor toerfietsers en mountainbikers. Zij kunnen nu blijven genieten van al het moois in Flevoland. Dit jaar valt de Omloop samen met het Mountaindijkfestival. Wij hopen van harte dat we zoveel mogelijk inwoners uit Flevoland en daarbuiten kunnen faciliteren met een fantastisch fietsfeest.’